Tutvustame uut teenust – haavelpuhastust, mis on ideaalne lahendus enne joonte markeerimist sisetöödel. Laiendasime meie teenus- ja masinaparki Husqvarna Blastrac haavelpuhastuse tehnikaga.

Haavelpuhastus on protsess, kus pind puhastatakse kasutades kõrge rõhu ja abrasiivsete osakeste kombinatsiooni. Tulemuseks on täiuslik aluspind, mis tagab joonte parema nakkuvuse ja kestvuse.

Kasutades haavelpuhastust enne joonte markeerimist, saate kindel olla, et värv püsib kauem ja talub suuremat koormust. See protseduur suurendab märkimise täpsust ja kvaliteeti, vähendades vajadust hilisemate paranduste järele. Kui põrandal on kasutatud näiteks pinnakõvendit ja on siledaks lihvitud, ilma haavelpuhastuseta ei jää värvid püsima. Eriti sileda pinna puhul pole värvil kusagile nakkuda ning sellised märgistused võivad aastaga juba tükkidena lahti tulla. Olgu tegemist tootmisruumide, ladude või parklatega, haavelpuhastus tagab, et lõpptulemus on professionaalne ja vastupidav.

Haavelpuhastus puhastab ning karestab värvialuse pinna ideaalseks ja võimaldab ka vana värvi või pinnakatte tõhusat eemaldamist tolmuvabalt.

Haavelpuhastatud pind garanteerib värvi täiusliku nakke põrandale, seetõttu saamegi nüüd pakkuda meie klientidele tõesti püsivaid põrandamärgistusi koos garantiiga!

Valige Parkline ja investeerige kvaliteeti – meie haavelpuhastuse teenus täiuslike tulemuste saavutamiseks.

Esita hinnapäring